Spoštovani starši/skrbniki!

V skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport vam posredujemo obvestilo o izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela v osnovnih šolah v tednu od 1. do 5. 2. 2021.

V ponedeljek, 1. 2. 2021, bo za učence od 1. do 3. razreda potekalo delo na daljavo. To pomeni, da učenci ostanejo doma in imajo pouk s svojimi razredničarkami na daljavo.

Vendar je potrebno v skladu z Odlokom vlade RS, izvesti  v ponedeljek, 1. 2. 2021, nujno varstvo za učenke in učence v prvem triletju.

Odlok Vlade RS določa tudi izvedbo nujnega varstva za tiste učence/učenke 1. triletja, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

V primeru, da varstvo potrebujete v skladu z zgornjimi priporočili, posredujte zahtevane podatke razredničarki vašega otroka, in sicer

najkasneje do jutri – petka, 29. 1. 2021.

Od torka, 2. 2. 2021, dalje pa bo potekalo vzgojno-izobraževalno delo za učence od 1. do vključno 3. razreda V PROSTORIH ŠOLE.

Metka Ambrož Bezenšek, ravnateljica OŠ Loče

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost