Spoštovani starši, drage učenke, dragi učenci!

Za nami je spet še en teden izobraževanja na daljavo. Poln izzivov, takšnih in drugačnih nalog ter obveznosti. In zavedam se, da za vse nas težek. V tem spremenjenem načinu življenja, ki ga trenutno živimo, se je včasih res težko znajti in narediti vse, kar od nas zahteva okolica. Ampak verjamem, da bomo zmogli, da bomo na koncu mi zmagovalci.

Trenutno je situacija pač takšna, da smo zaprti vsak v svoj varen mehurček – v svojo družino. Kar pa ni nujno slabo, saj lahko več časa preživimo skupaj. Zato, spoštovani starši in drage učenke ter učenci, negujte odnose v vaših družinah, družite se, pogovarjajte, učite drug od drugega in se trudite vsak dan znova položiti čim več dobrih spominov v »šparovček vaših družinskih odnosov«. Lepo bo, ko boste lahko vse težave v družini vedno znova in znova premagali ravno zato, ker bo v »šparovčku vaše družine« mnogo ljubezni in medsebojnega spoštovanja.

In ne pozabite: VSE MINE! Tudi tole obdobje bo minilo. In spet bo vse po starem, le v nas bo malo več hvaležnosti za vsak nov dan in za vse malenkosti, ki ga bodo gradile!

Vse dobro vam želim, pazite nase in ostanite zdravi.

Metka Ambrož Bezenšek,

ravnateljica OŠ Loče

Sadje in zelenjava, Ana Babič, 7. a

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost