Karantena 2020

Oh, ta karantena! Sedaj traja pa že res predolgo.

Nikoli si nisem mislil, da bom rekel, da pogrešam šolo in da bi že rad šel v šolo, a sedaj se pa je to res zgodilo in resnično pogrešam vse: šolo, sošolce in tudi učitelje. Ampak kolikor slišim po radiu in televiziji, se pa očitno v tem šolskem letu ne bomo več srečali. Žal.

Moj čas v karanteni sicer mineva dokaj hitro. Prva dva tedna sem to vzel kot neke počitnice, saj sem mislil, da bo hitro vsega konec. Potem pa smo morali spremeniti »počitnice« v realnost in v delo. Za šolo je kar veliko dela in če ga zamujaš, se delo nabira, tako da je vsak dan treba kar dosti narediti. Potem je tu še moja harmonika, ki jo seveda vsak dan veselo igram. Tudi tukaj sem imel učne ure preko skypa. Zanimivo, kaj vse se bomo morali naučiti in priučiti v tem času. Ogromno se gibljemo v naravi. Vsa družina hodi na dolge sprehode skupaj z našo psičko, ki verjetno preživlja v tem obdobju najsrečnejši čas svojega življenja, saj toliko kot se sedaj ukvarjam z njo, se prej res nisem.

Seveda sem pa za konec pustil najboljše. Sedaj lahko več igram video igrice kot drugače in tudi pred računalnikom sem lahko več. No, v tem pogledu mi pa karantena prija.

Ampak ne, naj se že konča!

Filip Strmšek

Link: https://www.dropbox.com/sh/592wb85295fu2j2/AADQkO6ZcsQcjZcQZPgdZdFha?dl=0

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost