ODJAVA PREHRANE:   03 / 757 36 31 _____________________________________________________________________________________________________________________
 

NA OŠ LOČE STA SE CEDILA MED IN MLEKO

V petek, 19. 11. 2021 smo imeli učenci OŠ Loče tehniški dan z naslovom »Mi vsi za lepši jutri«. Sodelovali smo vsi učenci, od 1. do 9. razreda.
Dan se je pričel s poslušanjem šolskega radia. Ob 9.00 uri je sledil tradicionalni slovenski zajtrk, ki vključuje med, kruh, mleko, maslo in jabolko.
Po zajtrku je potekalo delo v sklopu tehniškega dne po razredih. Učenci nižje stopnje, od 1. do 5. razreda so predvsem spoznavali pomen zdravega prehranjevanja. Učenci od 6. do 9. razreda pa so spoznavali učinke podnebnih sprememb, ki nas bremenijo. Najprej smo se o njih
pogovarjali, nato pa je sledilo delo po skupinah. Učenci višje stopnje so izdelovali plakate na temo vse bolj aktualne tematike. Poskrbljeno je bilo tudi za rekreacijo, saj je po skupinskem delu sledil aktivni sprehod – hitra hoja v okolici Loč, katere so se udeležili vsi učenci.
Za zaključek tehnškega dne je sledila izdelava pisanih izdelkov za praznični december, namenjeni okrasitvi šole za čarobno praznično vzdušje.

Nekaj utrinkov NAS VSEH ZA LEPŠI JUTRI si lahko ogledate na spodnji povezavi:

https://padlet.com/zvonkokramarsek1/ikqo9t80i6vd0e5f

Šolski novinarki: Špela Petelinšek, Urška Hohnec

Foto: Kian Hlastec, Blaž Kolar in Tilen Marguč

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost