ROKOVNIK AKTIVNOSTI ZA VPIS V SREDNJO ŠOLO 2022/23

Pozdravljeni devetošolci in starši!

Z novim šolskim letom smo se začeli intenzivneje pogovarjati tudi o izbiri srednje šole. Da bo proces odločanja nekoliko lažji, vas obveščamo, da lahko v spletni učilnici KARIERNO SVETOVANJE brskate med različnimi vsebinami, namenjenimi karierni orientaciji in vpisu v srednjo šolo.

Spletno učilnico najdete v e-učilnicah v rubriki Ostale spletne učilnice od 1. do 9. razreda, Svetovalno delo in nato Karierna orientacija.

V spletni učilnici boste našli informacije, povezane z izbiro srednje šole, vpisnim postopkom, omejitvami vpisa … Spletna učilnica se bo med šolskim letom dopolnjevala z aktualnimi vsebinami, zato priporočam, da se redno seznanjate z novostmi.

Aktualne informacije, vezane na vpis v srednjo šolo, najdete tudi na spletni strani MIZŠ: https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/.

V spletni učilnici je objavljen tudi Rokovnik za vpis v srednjo šolo, ki natančneje določa pomembne dejavnosti in datume, na katere moramo biti med vpisnim postopkom pozorni.

Morebitna vprašanja, predloge ali pripombe v povezavi z dejavnostmi karierne orientacije lahko naslovite na svetovalna.sluzba@osloce.si.

Šolska svetovalna delavka

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost