Spoštovani starši, drage učenke, dragi učenci!

Za nami je še en teden izobraževanje na daljavo. Teden, ki nam je prinesel čudovito presenečenje, ki nam daje vedeti, da dobro sodelujemo in da z roko v roki premagujemo ovire, ki nam jih na pot življenja postavlja usoda. Najbrž se sprašujete: »Kakšno presenečenje?«

Prejeli smo naslednje pismo …

Spoštovana gospa ravnateljica!

Pravijo, da je čas naša najbolj dragocena sestavina, naše največje bogastvo; ker se v njem nahajajo naš uspeh, naša sreča, naša usoda.

Situacija, ki nas spremlja v tem letu, nas je vse skupaj zelo spremenila. Nekateri so spoznali svoje neodkrite talente, zopet drugi namenili čas svojim nedokončanim projektom. Najbolj pa se zrcalijo v tem času ravno uspehi in želje naših otrok – pa četudi na daljavo.

Pred vami je prelep projekt, ki je plod dela in želje učencev, namenjen Vam gospa ravnateljica, vsem učiteljem in učiteljicam Osnovne šole Loče.

Radi bi se Vam zahvalili za ves trud, za ves čas in obenem skrb, ki jo namenjate naši otrokom, ki se v teh mesecih izobražujejo na daljavo.

Za nami in pred nami so težki dnevi, nekateri so prežeti z žalostjo in drugi z veseljem. Verjamemo pa, da Vam bo ta pesem in zahvala polepšala dan.

Le prisluhnite ji: https://youtu.be/K5UFo9Lhyo0

Vse dobro želim in Vas prav lepo pozdravljam!

S spoštovanjem.

Anja Črešnar, predsednica Sveta staršev OŠ Loče

Spoštovani starši!

V imenu kolektiva in lastnem imenu iz srca hvala za neverjetno presenečenje in zapisane besede. Vsi se namreč dobro zavedamo, da ko je letos v našo deželo prišla pomlad, je morda nismo dovolj začutili, saj nam je narava z virusom postavila ogledalo, v katerem smo prvič lahko videli in začutili, kaj nam je pravzaprav bilo odvzeto.

Vendar pa ne smemo pozabiti, da je to morda bila tudi priložnost, da se ozremo vase ter se vprašamo, kaj v življenju sploh želimo in katere vrednote so nam zares pomembne. 

Kljub vsemu pa življenje teče dalje in menim, da je narava skupaj z glasbo najboljše zdravilo za vse naše stiske in strahove.

Naj nam bo glasba vir energije za pot skozi življenje, za doseganje skupnih ciljev in uresničitev sanj.


Še enkrat iskrena hvala!

Želim vam vse dobro in ostanite zdravi in trdno verjamem: SKUPAJ BOMO ZMOGLI.

Metka Ambrož Bezenšek,

ravnateljica OŠ Loče

Uroš Korenak, 9. b

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost